aparici-eficiente-50-liter-boiler

Aparci Eficiente Smart 50 liter is de boiler die je zoekt

Ben je op zoek naar een energiezuinige oplossing om te douchen? Een boiler die instelbaar is naar een lager vermogen? Tevens minder kalk door de droge weerstand? En zowel horizontaal als verticaal te plaatsen? Dan moet je absoluut even verder lezen.

1. Naar lager vermogen in te stellen

Er is al winst te behalen omdat de boiler naar een lager vermogen in is te stellen. Dit is ideaal als er niet voldoende stroom is, je wilt wat zuiniger omgaan met electra of je bent off grid. Maar denk ook aan een vakantiehuis, tiny woning of appartement.

Vermogens die in te stellen zijn, is  800watt en 1200watt. Met een totaal vermogen van 2000watt.

2. Minder kalk door de Droge weerstand

Met een droge weerstand is er minder kalkvorming in de boiler, deze anti kalk boiler gaat daarom ook langer mee en kost minder onderhoud.

Met een verwarmingselement die niet in direct contact staat met water zorgt dit voor een langere levensduur. en is het niet nodig om elke twee jaar anodes te verwisselen.

3. 27 centimeter diep = slank model

Een ruimtebesparend model van maar 27 centimeter diep. De Aparici boiler past mooi in de ruimte en hoef je niet je hoofd te stoten.

Dit is een ideale boiler in de keuken of in de badkamer van je tiny woning, appartement of vakantie huis.

Door de aanwezigheid van een dubbele watertank kan deze Aparici Eficiente zo slank uitgevoerd zijn. En ook nog eens horizontaal te monteren is deze ideaal boven een deur of schuin dak.

4. Zelflerende ECO controller

Aanwezig is de ECO controller die zelflerend is. Als deze functie geactiveerd wordt, dan zal de controller ongeveer een week lang jou verbruik opmeten. Vervolgens gaat hij door in een zuinige stand. Activeer deze functie dus om nog energiezuiniger te zijn.

Aparici Eficiente Plus boiler op een rij

  • horizontaal en verticaal
  • laag vermogen 800watt en 1200watt
  • zelflerende ECO smart controller
  • flat model 27 centimeter
  • ideaal in douche of keuken
  • droge weerstand = minder kalk
  • 2 electronische anodes
  • energielabel B

Hoe lang kan ik douchen met een 50 liter boiler?

Met een boiler moet je eigenlijk wel je douchegebruik aanpassen want je kunt nu niet eindeloos douchen.

Er zijn een aantal factoren waarvan dit afhankelijk is. Namelijk type douchekop, hoeveel mensen gaan er douchen en hoelang. Het is mogelijk om met twee personen kort te douchen. Ruil in ieder geval de regendouche in voor een waterbesparende of gewone douchekop. Verder wordt het water weer snel verwarmd door de twee aparte tanks.

Bereken welke boiler je nodig hebt voor de zekerheid uit met de online calculator.

Ja, ik wil besparen met deze 50 liter Aparici elektrische boiler

Zeg je ja tegen deze boiler omdat je energie en ruimte wilt besparen. Dan is het zeker een verstandige aanschaf. In onze webshop Ecotopper.nl via de link Elektrische boiler 50 liter, Aparici Eficiente Plus.