arca-butaan-geiser

Met de butaan geiser, ARCA maak je je vakantiewoning camping klaar

Stel je hebt een vakantiewoning die je dit seizoen weer wilt gaan gebruiken. Je komt daar aan en je ziet dat de geiser kapot is. Dit betekent dan geen warm water. Omdat je de geiser niet winterklaar hebt gemaakt is hij nu stuk of er is iets anders mee aan de hand.

Bah erg vervelend en je wilt toch lekker douchen of een afwas doen. Kijk eens naar de ARCA Butaan geiser zonder waakvlam.

Ideale oplossing in je vakantie chalet is de Butaan geiser ARCA

Een goede oplossing is de Butaan geiser Low NOx van ARCA veilig en betrouwbaar. Tevens werkt het apparaat op Propaan en Lpg, een goede oplossing voor warm water bij je chalet, vakantiewoning of boot.

In sommige gevallen is er geen aansluiting op het aardgasnetwerk, dan is de butaan geiser een ideale. Het apparaat geeft warm water zodra de warme kraan opengezet wordt. De werking is met een zelfontstekende vlam.

En is de ARCA butaan geiser wel veilig?

Jazeker, zeer veilig omdat er geen waakvlam aanwezig is. Het werkt met batterijen en een zelfontstekende vlam. Tevens is er geen stroomaansluiting nodig want je sluit deze aan op een gaspot.

Ook de eenvoudige uitvoering met knoppen aan de voorkant maakt het een betrouwbare butaan geiser. Verder voldoet deze ARCA geiser aan alle veiligheidsnormen en keuren.

Wat is een goede plek voor de butaan geiser, ARCA?

Een goede plek is een goed geventileerde ruimte met het rookgasafvoer naar buiten toe. Het liefst niet in de ruimte waar jezelf aanwezig bent. Dus in een apart hok, ruimte of kamer zodat deze goed kan ventileren. Hij mag ook wel een paar meter van de douche afstaan. Het duurt dan alleen iets langer voordat het warme water je douche bereikt.

Heerlijk warm water

Zo, nu moet je het kampeer seizoen wel doorkomen. Heerlijk warm water om een afwas mee te doen of een warme douche.

Butaan geiser geschikt voor

  • Vakantie chalet
  • Blokhut
  • Tiny woningen
  • Tijdelijke projecten 
  • Op boot
  • Bouwketen
  • Stacaravan
  • Lpg, butaan en Propaan

Als je overal en altijd wilt beschikken over lekker warm water dan is de Butaan geiser van ARCA zeker een goede oplossing. Wel even opletten… niet geschikt voor aardgas.

Ja, ik wil meer info over de butaan geiser van ARCA

Als je overtuigd bent van bovenstaande informatie dan hoef je niet verder te zoeken. Want je hebt de ARCA geiser nu gevonden. Schaf de geiser vandaag nog aan voor een heerlijke warme douche.

Meer informatie en bestellen is te vinden via de link Butaan geiser, ARCA.