boiler-aparici-hybride-sol

Gratis warm water met de Hybride Sol Aparici boiler

Dat klinkt te mooi om waar te zijn toch? Hoe krijg je dan gratis warm water? Door de Hybride Sol Aparici boiler aan te schaffen en aansluiten op twee zonnepanelen. De inverter is al aanwezig. Aansluiten op stroomneten op deze manier altijd voorzien van warm water.

Hybride boiler met zelflerende smartcontroller

Aparici is slim geweest met toevoeging van de zelflerende smartcontroller. Zo regelt de controller automatisch of stroom nodig is of stroom uit zonnepanelen.

Stroom van de zonkracht gaat altijd voor op stroom van het net. Ook is het mogelijk om handmatig te kiezen om alleen zonkracht of alleen van het net te nemen. De inverter al ingebouwd in de boiler, deze hoeft niet apart aangeschaft te worden. Zonnepanelen worden rechtstreeks aangesloten op de boiler. Wat weer kostenbesparend is.

Slimme boiler met slimme functies

Als we deze PV boiler nader gaan bekijken dan is dit zeker een slimme boiler te noemen. En wel om de volgende argumenten :

  • droge weerstand, anti legionella, horizontaal en verticaal te monteren, smart controller, aansluiting op 2 zonnepanelen, verkrijgbaar in 75 liter en 100 liter.

Horizontale en verticale montage

Er is ruimte te besparen met deze PV Hybride Sol boiler omdat deze horizontaal als verticaal gemonteerd kan worden. In kleinere ruimtes wordt veel ruimte bespaard. Ophangen boven een kast of deur is mogelijk.

Anti legionella functie

Daarnaast heeft deze slimme hybride boiler een anti legionella functie. Hiermee wordt legionella voorkomen. Deze kan je aanzetten als het water lange tijd heeft stilgestaan. Bij terugkomst van vakantie of bij appartementen verhuur kan de functie worden aangezet.

Laat in ieder geval het water een tijdje stromen als het water lang heeft stilgestaan. Bij terugkomst vakantie of in de vakantiewoning.

Minder kalkvorming door de droge weerstand

Een lange levensduur en dat wordt mogelijk gemaakt door de droge weerstand. Het verwarmingselement staat niet direct met het water en op die manier zorgt dit voor minder. Ook aanwezig de elektronische magnesium anode die veel langer meegaat dan de gewone.

Waar vind ik meer info over deze Hybride Solar boiler?

Ben je op zoek naar deze boiler, zoek dan niet verder. Want je hebt nu de oplossing gevonden. Een boiler die op het stroomnet wordt aangesloten en het water opwarmt via zonnepanelen. Zie voor meer info, prijzen en bestellen in de webshop via de link Aparici Sol.